Jag har unnat mig en välgörande helkroppsmassage

Det är december och mörkt ute. Det var dags att göra något bra för mig själv och om detta ska jag berätta för er i dagens blogg, som jag önskar er välkomna till. Jag brukar numera unna mig en skön och avslappnande helkroppsmassage någon gång emellanåt på ett ställe som heter LM:s Fotvård & Massage och som ligger i Arvidsjaur, där jag för övrigt bor. Jag är en ansvarstagande kvinna som alltid ställer upp för andra. Jag har svårt att säga nej, jag är mycket väl är medveten om att det är dumt att vara “gränslös” på detta sätt. Jobbet som skolmåltidsbiträde på en högstadieskola innebär tunga lyft och jag står och går mycket under en arbetsdag, Därför har jag fått spänningar och värk i kroppen men sedan jag kom i kontakt med LM:s Fotvård & Massage har jag blivit mycket bättre. Det är helt fantastiskt att få komma dit, och få hela kroppen genombearbetad med massage. Sällan har jag mått så gott och varit så totalt avslappnad som efter en behandling där. På grund av att detta är så bra så önskar jag att många fler skulle gå hit och få uppleva vilka mirakel massagen kan göra. 

 

Inte för att jag tycker att det är särskilt dyrt att få massage, men skulle någon av er ha invändningar mot att det kostar några hundralappar, så säger jag till er, att jag lägger inga pengar på alkohol, uteliv eller cigaretter. Jag prioriterar massage! Nu tycker jag att du som har ont i kroppen och som bor i Arvidsjaur, borde besöka LM:s Fotvård & Massage och prova på någon av deras behandlingar. Detta är så himla välgörande och sällan mår jag så gott som efter en behandling där. Tack för att ni tog er tid att läsa!